Prijavite se do 11. studenoga

Varaždinska županija raspisala natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija

Objavljeno: 28.10.2020. LB

Varaždinska županija u utorak je objavila natječaj za dodjelu stipendija za zanimanja od posebnog interesa za Varaždinsku županiju, odnosno, za buduće magistre elektrotehnike, strojarstva, građevinarstva, matematike, fizike, engleskog jezika, za doktore medicine te za učenike poljoprivrednih smjerova od 1. do 4. razreda srednjih škola “Arboretum Opeka“ Marčan i Srednje škole Ludbreg.

Pravo na stipendije imaju i nadareni studenti koji studiraju na sveučilišnim i stručnim studijima te izuzetno nadareni studenti iz pojedinih područja umjetnosti. Uz to, stipendije se dodjeljuju za studente i učenike slabijih socioekonomskih prilika koji studiraju na sveučilišnim ili stručnim studijima.

Mjesečni iznos stipendija za učenike iznosi 300, a za studente 700 kuna. Za svaku skupinu stipendija bit će utvrđena posebna lista reda prvenstva, a rok za predaju prijave je 11. studenoga. Prijave se zajedno s dokumentima utvrđenima natječajem mogu podnijeti putem online prijave na službenim internetskim stranicama Varaždinske županije ili pisanim putem, slanjem pisma u Upravni odjel za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije. Online prijava, uvjeti te dokumenti za prijavu dostupni su na internetskim stranicama Varaždinske županije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba