BRAVO ZA ZAGORCE: Zabočki PK Olimp iz Vukovara donio 26 odličja

Emma Horvat najuspješnija plivačica mitinga – osvojila čak pet medalja

Objavljeno: 26.10.2020. LB

U organizaciji Plivačkog kluba Vukovar, ove se subote na vukovarskom plivalištu održalo natjecanje za plivačice i plivače 2008. godište i mlađe. Cijelo natjecanje je održano u jednom programu bez prisustva gledatelja, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera, a od okupljenih 96 plivačica i plivača iz šest hrvatskih plivačkih klubova, nastupile su i mlade plivačke nade jedinog zagorskog plivačkog kluba, PK Olimp.

Emma Horvat (2008.) bila je najuspješnija plivačica Olimpa i mitinga Dunav kup, pobijedivši u svih pet utrka u kojima je nastupila i osvojivši čak pet zlatnih medalja (200 metara slobodno, 50 metara leptir, 50 metara slobodno, 200 metara mješovito i u miješanoj štafeti 4 x 50 metara slobodno).

Patrik Dinjar (2008.) nastupio je u pet disciplina i osvojio pet medalja (tri zlatne i dvije srebrne medalje), Hana Blažević (2008.) osvojila je šest medalja u isto toliko disciplina (jednu zlatnu medalju, dvije srebrne i tri brončane medalje), a Nadja Gorupić (2009.) je osvojila četiri medalje (dvije zlatne te po jednu srebrnu i brončanu medalju). Helena Dinjar (2010.) i Dominik Kramarić (2009.) su osvojili po tri medalje, Helena dvije zlatne i jednu srebrnu, a Dominik jednu zlatnu i dvije srebrne medalje. Ovo je bilo prvo natjecanje nakon poduže stanke, a dokazalo je da Zagorci nisu ispali iz forme, kažu iz PK Olimp. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba