UPALA IM POLICIJA: Uz to što se nisu pridržavali epidemioloških mjera, kod nekih je pronađena i droga

Restoran kažnjen s čak 830 tisuća kuna jer su ondje nakon 20 sati gosti partijali bez maski

Objavljeno: 21.10.2020. zagorjeinternational

Noćni provod obio se o glavu posjetiteljima jednog praškog restorana, koji su ondje partijali iza 20 sati, iako je u to vrijeme restoran već trebao biti zatvoren, ne pridržavajući se nikakvih epidemioloških mjera i koristeći nezakonita opojna sredstva. Policija je objavila snimku racije, a restoran je kažnjen s tri milijuna čeških kruna, dakle, oko 830 tisuća kuna, prenosi Index.hr.
Kako navodi policija, osoblje restorana je u 20 sati zaključalo glavni ulaz, a gosti su se preselili u stražnji dio objekta, gdje su se nastavili zabavljati. Kad bi netko od gostiju želio napustiti restoran, kontaktirao bi osoblje koje bi ga izvelo kroz stražnji izlaz.
Međutim, prošlog utorka policija je ušla u restoran kroz stražnji ulaz i ustanovila kako se u njemu nalazi 35 ljudi. Izrečena je 21 kazna mušterijama za nepokrivanje dišnih puteva u ukupnom iznosu od gotovo 11 tisuća čeških kruna (oko 3000 kuna), kod šest je osoba ustanovljeno neovlašteno posjedovanje droge, a jedna je muška osoba optužena i za preprodaju droga.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba