Deložacija trajala tri sata

Na Svjetski dan jabuke zatvoren je najstariji zagrebački klub Jabuka

Objavljeno: 20.10.2020. LB

“Tu je policija, ima ih dvadesetak, ne mogu još unutra. Klub je oblijepljen policijskim trakama. Sa suda mi jučer nisu ništa javili, znači da je pravomoćna presuda. Mirno je sve, samo čekamo sudskog i idemo van”, rekao Marin Viduka Stiv, voditelj Jabuke.

Najstariji zagrebački klub Jabuka deložirali su i zatvorili u utorak.

“Jako mi teško sve ovo pada. Ali što je tu je. Čekamo da se ovo završi, pa ćemo vidjeti sto ćemo dalje napraviti. Stvar je gotova, jučer smo dobili konačno rješenje” kazao je Stiv u suzama za 24sata.

Na deložaciji je bio i redatelj Dario Juričan (44) koji je napuhao divovskog štakora. Kazao je kako na tom mjestu želi napraviti bordel. Sve je promatrao i Tomica Petrović, Severinin menadžer i jedan od osnivača Jabuke i bivši voditelj kluba. Nakon tri sata završila je deložacija kluba.

https://web.facebook.com/milanbandicgradonacelniksvemira/photos/a.112416330162582/395725888498290/?type=3

Inače, u utorak se obilježava Svjetski dan jabuke. Dan jabuke počeo se obilježavati 20. listopada 1990. godine u Londonu. S vremenom su tradiciju obilježavanja Dana jabuka i drugdje u svijetu prihvatile brojne škole i udruge. Tako se promiče važnost jabuke u zdravlju i prehrani ljudi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba