Uključiti se mogu svi građani

U tijeku je internetsko savjetovanje u svrhu izrade Lokalnog programa za mlade grada Oroslavja

Objavljeno: 11.10.2020. JJ

U okviru izrade novog Lokalnog programa za mlade grada Oroslavja, provodi se internetsko savjetovanje putem internetske stranice grada Oroslavja, koje je otvoreno od 2. listopada do 1. studenoga. Mogu se uključiti svi građani Oroslavja koji žele pogledati nacrt novog Lokalnog programa za mlade, a ukoliko imaju sugestije, prijedloge ili pritužbe, mogu ispuniti obrazac koji se također nalazi na gradskoj internetskoj stranici. Svaka sugestija, prijedlog ili pritužba će se razmotriti te prema tome utvrditi bilo kakve nove promjene.

U razdoblju trajanja internetskog savjetovanja održat će se javna rasprava s minimalno 20 sudionika, gdje će se isto raspravljati o novom nacrtu Lokalnog programa za mlade te će se i te sugestije, prijedlozi ili pritužbe razmotriti u kreiranju finalne verzije novog lokalnog programa za mlade.

Program izrade novog Lokalnog programa provodi Grad Oroslavje s partnerima, Udrugom Petrože – Krušljevo Selo i Srednjom školom Oroslavje. Projekt je počeo 1. siječnja 2020. godine i trajat će 12 mjeseci, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Grad Oroslavje u ukupnoj vrijednost 145.500 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba