Korisnici sredstava do 30. studenoga moraju dostaviti izvještaj o namjenskom utrošku potpore

Grad Zlatar zbog korona krize isplatio 159 tisuća kuna pomoći za 35 poslovnih subjekata

Objavljeno: 08.10.2020. LB

Poduzetnici i obrtnici s područja Zlatara, koji su dobili gradske potpore za očuvanje poslovne aktivnosti zbog okolnosti uvjetovanih koronavirusom, dužni su po završetku korištenja poticajnih sredstava, dostaviti Gradu izvještaj o namjenskom utrošku potpore.
U izvješću je potrebno navesti kratki opis izvršenog programa, specifikaciju troškova podmirenih dobivenim sredstvima te presliku knjigovodstvenih isprava, odnosno, računa, izvoda, isplatnica i slično, kojima mogu dokazati namjenski utrošak potpore. Obrazac izvješća može se preuzetni na internetskoj stranici grada Zlatara, u izborniku “Natječaji”. Izvješće treba predati najkasnije do 30. studenoga.
Grad Zlatar je s ciljem očuvanja radnih mjesta i ublažavanja posljedica otežanog poslovanja, nakon prijave na javni poziv, odobrio zahtjeve 35 poslovnih subjekata. Ukupno je isplaćeno 159 tisuća kuna bespovratnih potpora, a sredstva su dodijeljena namjenski, za troškove najma i režija, troškove sirovina i materijala bitnih za rad, troškove knjigovodstvenih usluga te druge opravdane troškove za očuvanje poslovne aktivnosti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba