ZAGORSKI KRALJ SLOBODNJAKA: Petar Bočkaj (24) u intervjuu povodom stotog nastupa za NK Osijek po prvi puta progovorio o prometnim nesrećama koje je skrivio lani i zbog kojih je privremeno bio izbačen iz momčadi

“Ja sam svoje greške skupo platio. Sad sam fokusiran samo na nogomet i mislim da se to vidi na meni”

Objavljeno: 06.10.2020. zagorjeinternational

“Kralj slobodnjaka”, 24-godišnja nogometna zvijezda Petar Bočkaj, rodom iz Stare Vesi Petrovske, dao je intervju za klupsku Facebook stranicu povodom stotog nastupa za NK Osijek. U klub je za 400 tisuća eura stigao iz Lokomotive u ljeto 2017. godine te odmah postao jedan od najboljih igrača.

Slobodnjaci i skandali

Ovaj Zagorec poznat je po svojim slobodnjacima, prodorima i driblinzima, no javnosti je zapeo za oko zbog dvije prometne nesreće koje je skrivio 2019. godine, posebno jer se nakon toga nije oglašavao u medijima. Razgovor za klupsku stranicu ujedno je bio njegov prvi javni istup nakon svega što mu se dogodilo.
Podsjetimo, u ožujku 2019. godine se po povratku s koncerta Saše Matića u Osijeku automobilom zabio u trgovinu u sklopu benzinske postaje. Mnogi su ga osuđivali, klub ga je izbacio iz momčadi, no Bočkaj je kasnije pomilovan i danas, kako kaže, živi na drugačiji način.

– Uvijek naučiš na svojim greškama. Ja sam svoje greške skupo platio. I kad sam bio u najgorem, na dnu, morao sam se uzdići. Takav je život općenito, nekad si na vrhu, nekad si na dnu. Puno ljudi se ne bi izvuklo, ali pošto sam ja takav kakav jesam, to je bio splet nesretnih i nespretnih okolnosti i to je iza mene. Sad sam samo fokusiran na nogomet i mislim da se to vidi na meni – ističe Bočkaj, koji je u 100 utakmica za Osijek zabio 21 gol.

Utakmica karijere

Izdvojio je i omiljenu pobjedu u dresu Osijeka.

– Najdraža pobjeda mi je ona protiv PSV-a. Bio je pun stadion i zabio sam taj gol koji nas je vodio u play-off. Puno više mi ta utakmica ostaje u sjećanju jer smo igrali pred publikom. To je najveća utakmica u mojoj karijeri – zaključio je Bočkaj.

Pogledajte cijeli intervju.

Intervju | Petar Bočkaj 100 utakmica

“Drago mi je da sam dio ovog Kluba i njegove povijesti!” 🤍💙Intervju Petra Bočkaja za NK Osijek TV povodom 100 utakmica u bijelo-plavom dresu. 🎥

Objavljuje NK Osijek u Petak, 2. listopada 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba