U Kumrovcu obilježen Međunarodni dan starijih osoba

Za korisnike projekta “Dnevni boravak 60+”, održano zanimljivo predavanje pod nazivom “Mentalno zdravlje i kvaliteta života”

Objavljeno: 05.10.2020. LB

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, u sklopu projekta “Dnevni boravak 60+”, prošlog je četvrtka u Kumrovcu održano predavanje na temu “Mentalno zdravlje i kvaliteta života”. Predavanje je održala Đurđica Sekušak Brezinščak, uz voditeljicu projekta, fizioterapeutkinju Anu Jambrešić.
Radionici su prisustvovali korisnici projekta “Dnevni boravak 60+”, koji se provodio u proteklih 10 mjeseci na području općina Kraljevec na Sutli i Kumrovec, a kroz mnoge kreativne radionice, tjelovježbu, šetnje, predavanja o očuvanju zdravlja u starijoj dobi te druge projektne aktivnosti, korisnici su kvalitetno provodili svoje slobodno vrijeme.
Gradsko društvo Crvenog križa Klanjec planira i dalje provoditi projekt “Dnevni boravak 60+”, pa su se prijavili na natječaj Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike za financijsku potporu programima kojima se pridonosi poboljšanju kvalitete života i zaštiti prava starijih osoba.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba