Sanirane ceste obišli su gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj i ravnatelj ŽUC-a KZŽ Stjepan Sirovec

ULOŽENO PREKO POLA MILIJUNA KUNA: Uređene prometnice u mjesnim odborima Vinagora i Gorjakovo

Objavljeno: 01.10.2020. LB

Gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj i ravnatelj Županijske uprave za ceste Krapinsko – zagorske županije Stjepan Sirovec obišli su u ponedjeljak dovršene radove na uređenju prometnica u mjesnim odborima Vinagora i Gorjakovo, čiji je investitor bio ŽUC-a KZŽ. Radi se o lokalnoj cesti L22007 (Mala Gora (Ž2093) – Vinagora – Vrh Vinagorski (Ž2151) i županijskoj cesti Ž2118 (D206 – Gorjakovo – Ž2117).
U mjesnom odboru Vinagora je u sklopu sanacije habajućeg asfaltnog sloja sanirana predmetna dionica lokalne ceste u dužini 1010 metara, uz prosječnu širinu od četiri metra. Ukupna vrijednost izvršenih radova iznosila je 345 tisuća kuna s PDV-om, a s obzirom na prethodno loše stanje kolničkog zastora koji je bio deniveliran i oštećen te zahtjevnu konfiguraciju terena, nužno je bilo izvršiti predmetnu sanaciju.
Na županijskoj cesti Ž2118 kroz mjesni odbor Gorjakovo saniran je dio koji prolazi kroz šumu, brdovitim djelom, sa značajnim usponima u dužini 480 metara, prosječne širine 4,5 metara, a ukupna vrijednost te investicije je 180 tisuća kuna s PDV-om.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba