KONTROVERZNI ZADATAK ZA UČENIKE DRUGOG RAZREDA? Cijelu stranicu bilježnice morali ispisati rečenicom "Moram držati razmak!"

RODITELJI OGORČENI: “Ovo je teror i ispiranje mozga. Pošalješ dijete u školu – vrati se idiot!”

Objavljeno: 29.09.2020. LB

“Ispiranje mladih mozgova na pokvareni, podmukli način.”
“To je indoktrinacija ili zdravstveni odgoj. Takvog nam je Jovanović nekoliko puta htio uvaliti i nije uspio, ali ovi sad imaju bolju taktiku i strategiju!”
“Pošalješ dijete u školu – vrati se idiot!”
“Ovo je teror prema djeci…”

Ovo su samo neki od preko tisuću komentara koji “krase” fotografiju pisanke učenika/učenice drugog razreda osnovne škole objavljenoj u vrlo aktualnoj, a po nekima i kontroverznoj Facebook grupi “Tražimo ukidanje Nacionalnog stožera civilne zaštite”, koja u ovom trenutku broji preko 159 tisuća članova i članica.
Naime, jedna od rečenica kojom su učenici uvježbavali svoj rukopis glasi “Moram držati razmak!”, što je pobudilo brojne negativne reakcije u spomenutoj grupi, čiji članovi Stožer smatraju nepotrebnim i optužuju ga za obmanu masa.

Roditelji tako pišu da im je ova objava dodatna “sol na ranu” te kako im još više smanjuje povjerenje u školstvo i odgojni aspekt škole kao ustanove. Oni suprotnog stajališta će pak reći kako se samo radi o aktualnoj tematici koja je bliska djeci zbog novonastalih okolnosti u kojima živimo.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba