Otvoren Zagreb Burger Festival

Na Strossmayerovom trgu uživajte u burgerima i glasajte za najboljeg

Objavljeno: 03.09.2020. zagorjeinternational

Uz pucanj Gričkog topa, u srijedu u 12 sati na Strossmayerovom trgu počeo je Zagreb Burger Festival. Do 13. rujna obožavatelji burgera moći će probati neobične i klasične okuse mesnih delicija, koje će pripremati Chefovi i vrsni ugostitelji.

Reshetka International predstavljaju po prvi put burger od bifteka, Đurina, Frende odležan u dry ageru, koji će biti u ponudi u ograničenoj količini.

Kascheta se vodi sloganom Više je Više pa stižu s XXL burgerom za ekipu i homemade umacima, a El Toro i Mario Mihelj koketiraju s Deep Cheese i Smoky Spicy varijantama te ističu suradnju s prvom hrvatskom Black Angus farmom braće Maturanec.

Institut za burgere Mate Jankovića razvrstat će svoje burgere po ljutini, sa živopisnim nazivima iz filmova. Chefs Burger by Pažanin osmislio je Basic Garlic i Crispy kapulu, a Medak iz RougeMarina premijerno predstavlja Buhtla burger.

Submarine je pripremio burger s kavijarom, a Brewbites dovodi Spicy Senoritu s dimljenom mozzarellom i salsa fire umakom u crvenom pecivu.

Cheese & Wine Bar ima burger od boškarina. Garden Kitchen by Marko Palfi stiže s Dekadentom, burgerom u ograničenoj količini, od ribeye odreska iz suhog zrenja, ribljom varijantom – Asian Fusion Lososom i Veggie Deluxeom za ljubitelje bliskoistočnih falafelskih okusa. Uz razna pića mogu se pronaći i krumpirići raznih oblika u kućici French Fries by McCain te kavu na Coffee Trucku Nekić brothersa – Hug&Punch.  Uz sve to bit će i pregršt dobre glazbe. Posjetitelji mogu glasati za svoj omiljeni burger putem QR koda označenog na računu, a tri najbolja burgera proglasit će se 13.9 u 18 sati.

Festival se održava uz poštivanje svih epidemioloških mjera. Radno vrijeme je ponedjeljak, utorak, srijeda i četvrtak od 12 do 23 h, petkom i subotom od 11 do 01 h, a nedjeljom od 11 do 23 h. Ulaz je besplatan, javlja Jutarnji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba