KORONA FREE: Imali samo 12 slučajeva od početka epidemije, sada nemaju zaraženih

Međimurska županija je županija s najmanjom incidencijom koronavirusa na 100.000 stanovnika u Hrvatskoj

Objavljeno: 07.08.2020. JJ

Na području Međimurske županije nema novih slučajeva, a niti oboljelih
od COVID-19 virusa. Svi u četvrtak uzeti nalazi u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije su negativni. Danas je uzeto 39, a do sada ukupno 2278 uzorka.
Od početka epidemije ukupno je zabilježeno osam slučajeva zaraze i četiri slučaja administrativno, zbog mjesta prebivališta pribrojena Međimurskoj županiji te je Međimurje i dalje županija s najmanjom incidencijom koronavirusa na 100.000 stanovnika u Republici Hrvatskoj.
Stožer civilne zaštite Međimurske županije poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, održavaju propisanu fizičku distancu na otvorenom i u zatvorenom prostoru, primjenjuju higijenske standarde i dezinfekciju te koriste zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice, s ciljem smanjenja širenja zaraze koronavirusa te da i nadalje odgovornim ponašanjem štite vlastito i zdravlje svojih sugrađana.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter