Iskoristite svoj potencijal!

Donosimo najbolju ovotjednu ponudu poslova u KZŽ

Objavljeno: 02.08.2020. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovog tjedna. Prijavite se i sretno!

Bra – tap galanterija j.d.o.o. traži bravara (m/ž) i pomoćnog bravara (m/ž) u Stubičkim Toplicama. Rok prijave je 15.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od pola godine. Provjerite kako aplicirati.

Antolković Oro d.o.o. zapošljava soboslikara – gipsera (m/ž) u Oroslavju. Rok prijave je 16.8. Posao se sastoji od radova na adaptacijama i unutarnjem uređenju kuća. Provjerite kako ostvariti prijavu na linku.

Termo – plin zapošljava pomoćnog radnika na poslovima izrade instalacija (m/ž) u Pregradi. Rok prijave je 14.8. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Detalje pronađite ovdje.

Gromatic KR d.o.o. traži geodetske tehničare (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji za rad u Zlatar-Bistrici. Traži se radno iskustvo od godinu dana, srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se najkasnije do 24.8. Detalje pronađite ovdje.

Završni radovi Krešo d.o.o. traže pojačanje na pozicijama: tesar (m/ž), zidar (m/ž), pomoćni radnik u građevini (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž). Mjesto rada su Krapinske Toplice. Prijavite se najkasnije do 31.8. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Mi Bo Gorup d.o.o. traži kuhara – pizza majstora (m/ž) u Krapini. Rok prijave je 7.8. Potrebno je minimalno radno iskustvo od tri mjeseca. Provjerite uvjete i kako aplicirati ovdje.

Ugostiteljstvo “Tim 3M” zapošljava konobara (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 28.8. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

Pekarna i trgovina “Viki” u potrazi je za pekarom (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a rok prijave 24.8. Uvjet je završena osnovna škola. Poslodavac nudi smještaj. Provjerite više na linku.

Cipro d.o.o. traži agronoma u poljoprivrednoj ljekarni (m/ž) u mjestu Lepajci. Rok prijave je 3.8. Poželjno je da kandidati imaju uvjete za polaganje ispita za “ovlaštenog savjetnika”. Više o poslu ovdje.

MB – Transgradnja d.o.o. zapošljava rukovatelja samohodnim strojevima (m/ž). Mjesto rada je Velika Ves, a rok prijave 31.8. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Potražite više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter