HVIDRA Zabok u utorak i srijedu će obilježiti Dan pobjede

Članovi će u koloni proći ulicama Svetog Križa Začretja, proslaviti svetu misu, a organizira se i turnir u belotu

Objavljeno: 02.08.2020. zagorjeinternational

Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Republike Hrvatske – HVIDRA Zabok u utorak i srijedu će obilježiti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja i 25. obljetnicu vojno – redarstvene operacije “Oluja”.
Program započinje u utorak, okupljanjem članova u prostorijama kluba u Svetom Križu Začretju, na adresi Trg Julija Lembergera 4 u 17.30 sati. Formirat će se kolona predvođena zastavama koja će u 17.45 sati krenuti prema župnoj crkvi na svetu misu. Nakon mise, u klubu će biti organizirano druženje i osvježenje za članove.
U srijedu će okupljanje u klubu početi u 9.30 sati. Prijave parova za interni turnir u belotu su na rasporedu do 9.45 sati. Sudac i voditelj turnira je Krunoslav Gežin. Nakon himne Republike Hrvatske i minute šutnje u 10 sati, slijedi početak turnira. Ostali zainteresirani članovi mogu igrati šah i pikado te pratiti televizijski prijenos iz Knina. Po završetku turnira slijedi podjela nagrade pobjednicima i braniteljski domjenak, uz pridržavanje svih mjera zaštite od koronavirusa.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba