Potvrda stigla iz Ministarstva:

Ministar uprave Ivan Malenica pozitivan je na koronavirus

Objavljeno: 21.07.2020. zagorjeinternational

Aktualni ministar uprave Ivan Malenica pozitivan je na koronavirus, potvrđeno je iz Ministarstva uprave. 
Ministar Malenica u ponedjeljak je osjetio simptome bolesti te se testirao. Njegovo je zdravstveno stanje dobro, s blagom kliničkom slikom. 
Priopćenje Ministarstva uprave, u kojemu je potvrđeno da je ministar Malenica pozitivan na koronavirus, donosimo u cijelosti:
– Ministar uprave dr.sc. Ivan Malenica obavio je danas testiranje na COVID-19/Sars-CoV-2. Rezultati testa pokazali su da je pozitivan na koronavirus. Ministar Malenica jučer je osjetio simptome bolesti te je pristupio testiranju. Ministar je dobrog zdravstvenog stanja, s blagom kliničkom slikom. Svoje radne obaveze nastavit će u obavljati u samoizolaciji. Ministar Malenica posljednji je put s članovima Vlade Republike Hrvatske u kontaktu bio u četvrtak. Poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke, ministar Malenica u stalnom je kontaktu s epidemiolozima i liječnicima. S današnjim danom samoizolacija je određena ministrovom osobnom vozaču, a nadležnim epidemiolozima dani su podaci o bliskim kontaktima ministra u posljednja 48 sata, među kojima nisu djelatnici Ministarstva uprave – stoji u priopćenju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba