"Samo kultura i zabava koju dozvoljavaju epidemiolozi"

Evo što vas očekuje u programu ovogodišnjeg malo skromnijeg, ali ne manje zanimljivog devetog “BadlFesta”

Objavljeno: 15.07.2020. JJ

Pod motom “Brk ispod maske, kultura do daske”, održat će se ovogodišnji deveti “BadlFest” u Krapinskim Toplicama, odnosno, kako kažu organizatori, samo kultura i zabava koju dozvoljavaju epidemiolozi.
Program počinje u četvrtak, otvorenjem izložbe digitalnih grafika Ive Habus u Središnjem perivoju u 18.30 sati. U 20 sati na istom mjestu slijedi koncert ženskog glazbenog sastava C.U.R.E.
U petak u 18.30 sati na rasporedu je predstavljanje knjige “Toplice i Topličice Hrvatskog zagorja”, autora Antuna Šimunića, a u 20 sati koncert Tango Appassionato i Tvrtko Stipić. Od 21 sat posjetitelji će moći uživati u reviji filmova s Tabor Film Festivala.
U subotu od 9 do 10.30 sati održat će se susret vlasnika starodobnih vozila Classic & Sport Cluba na Trgu Aquae Vivae, a u 21 sat ponovno je na rasporedu revija filmova. U nedjelju u 9.30 sati u kapelici sv. Marije Magdalene slavi se sveta misa, a organizirano je i druženje uz toplički KUD “Zlatko Baloković”, Puhački orkestar Selno i udruge “Badl Top” i Kubure Male Erpenje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba