Održana zanimljiva radionica u Radoboju

Petnaest sudionika usvajalo komunikacijske vještine u svrhu interpretacije prirodne i kulturne baštine

Objavljeno: 12.07.2020. zagorjeinternational

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Krapinsko – zagorske županije organizirala je u Radoboju radionicu na temu “Komunikacijske vještine u turizmu”, koju je održala profesorica psihologije Ljiljana Drenški Cvrtila.
Cilj radionice bio je unaprjeđenje komunikacijskih vještina dionika u interpretaciji prirodne i kulturne baštine. Na radionici je sudjelovalo 15 dionika iz udruga, Županije, Zagorske razvojne agencije te lokalno stanovništvo. Radionica je jedna od aktivnosti na projektu “Zagorje ABECEDA prirode”, koji se provodi u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.”.
Neke od tema koje su obrađene na radionici, bile su vještina efikasne komunikacije, tehnike za povećanje utjecaja u komunikaciji, komunikacija sa zahtjevnim osobama te metode prevladavanja stresnih komunikacijskih situacija.
Cilj projekta “Zagorje ABECEDA Prirode” je proširenje sadržaja na odredištima prirodne baštine, sa svrhom povećanja atraktivnosti lokacija i kvalitete edukativnih programa te osiguravanje dostupnosti uz očuvanje prirode i održivi razvoj. (lb)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba