Ostali ste bez posla tijekom korona krize?

Ovi poslodavci s područja KZŽ su u potrazi za radnicima

Objavljeno: 05.07.2020. zagorjeinternational

Bluesun hotel je smješten u samom srcu Marije Bistrice i nudi jedinstveni doživljaj tog zagorskog mjesta. Iz hotela trenutno zapošljavaju Wellness terapeuta (m/ž) i konobara (m/ž). Zvuči zanimljivo? Sve detalje ovih natječaja, otvorenih do 09.07. možete pronaći na stranicama posao.hr-a.

Poduzeće Plinka-Puh iz Mokrica traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) za točenje goriva te obavljanje administrativnih poslova. Poslodavac nudi sjajna primanja te mogućnost napretka u tvrtki. U obzir dolaze i umirovljenici. Prijaviti se možete putem linka i to najkasnije do 01.08.

Boxmark Leather d.o.o. za svoje pogone u Trnovcu Bartolovečkom, Zlatar Bistrici i Gornjoj Vrbi traži osobe koje odmah mogu početi s radom na sljedećim pozicijama: radnik u proizvodnji u odjelu krojarne (m/ž) i šivač (m/ž). Radnici u proizvodnji trebaju imati SSS tehničkog ili strukovnog usmjerenja, dobro poznavanje rada na računalu. Prednost imaju kandidati koji znaju upravljati CNC strojevima. Šivači moraju imati minimalno 3 mjeseca radnog iskustva ili odrađenu stručnu praksu. Prijaviti se možete do 24.07. i to na sljedećoj poveznici.

Uslužni obrt GA – BO iz općine Lobor traži pomoćnog vodoinstalatera (m/ž) za terenski rad. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Radno iskustvo se ne očekuje. Natječaj je otvoren do 26.07. Kliknite ovdje za više informacija.

Logopedski kabinet Kiki zapošljava logopeda (m/ž) u općini Sveti Križ Začretje. Novozaposlena osoba bit će zadužena za poticanje jezično govornog razvoja djece. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Traži se fakultet, akademija, magisterij i/ili doktorat. Potrebno je i znanje rada na računalu. Ako ste zainteresirani, kliknite ovdje.

Handy Iwek d.o.o. iz općine Hum na Sutli treba čak 5 pomoćnih građevinskih radnika (m/ž). Radi se o terenskom poslu koji se obavlja na području cijele Hrvatske, ali i u drugim zemljama EU. Smještaj je osiguran. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Škalec Promet d.o.o. iz naselja Družilovec zapošljava čistača (m/ž). Rok prijave je 10.07. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Očekuje se trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Za detalje o načinu prijave kliknite na poveznicu.

Udruga distrofičara Krapina zapošljava osobnog asistenta (m/ž) na pola radnog vremena u naselju Razdrto Tuheljsko. Osobe sa završenom osnovnom školom moraju imati položen tečaj za njegovatelja. Rok prijave na ovaj natječaj je 18.07. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Ana, obrt za trgovinu i vulkanizaciju iz Mača zapošljava pomoćnog vulkanizera (m/ž) sa završenom srednjom školom. Za osobe bez radnog iskustva postoji mogućnost uvođenja u posao. Prijave se zaprimaju do 19.07. Za detalje kliknite na poveznicu.

Magma d.o.o. traži dostavljača motornog vozila (m/ž) u Krapinskim Toplicama. Novozaposlena osoba bit će zadužena za dostavu programa pića i prehrane ugostiteljskim objektima te trgovinama. Idealan kandidat je KV vozač s vlastitom karticom vozača. Očekuje se posjedovanje vozačke dozvole B, C i C1 kategorije. Poslodavac nudi stimulativna primanja u skladu s poslovnom politikom poduzeća, službeni mobitel, mogućnost stalnog radnog odnosa. Kliknite ovdje za više informacija.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba