I Goran Ivanišević ima koronavirus

“Nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19”

Objavljeno: 26.06.2020. zagorjeinternational

Goran Ivanišević, direktor turnira Adria Tour i trener prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića pozitivan je na koronavirus. To je potvrdio na Instagramu.

– Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak – napisao je Ivanišević na Instagramu.

Finale zadarskog Adria Tour je otkazano nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov iz Monaka javio da je pozitivan na COVID-19, a cijeli je tjedan proveo u Zadru. Pozitivni su ranije bili i Borna Ćorić, Novak Đoković, Dimitrovljev trener Christian Groh i Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi. Danas je u Zadru pozitivan i vozač koji je vozio tenisače.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter