ZAOKRUŽITE 15: Na sajmu u Krapini bili i Anđelko Topolovec, Marija Puh i Vlatka Vrček Krajačić

SRCEM ZA ZAGORJE: Vjerujemo da će građani naš trud prepoznati i omogućiti nam da kroz Sabor i dalje budemo osigurači interesa Hrvatskog zagorja

Objavljeno: 25.06.2020. Alen Brodar

Na sajmu u Krapini brojnim su se građanima pridružili i članovi platforme “Srcem za Zagorje”, Anđelko Topolovec, Marija Puh i Vlatka Vrček Krajačić, inače kandidati na listi br. 15, Narodne stranke – Reformisti.

– Ekipa koja stoji iza platforme “Srcem za Zagorje” čitavo vrijeme vodi politiku s rezultatom, kao što je besplatno studiranje za zagorske studente tu kod kuće, u Krapinsko – zagorskoj županiji i kao što je sistematsko rješavanje problema klizišta na području čitave Republike Hrvatske, ali ponajprije na sjeverozapadu zemlje i u Krapinsko – zagorskoj županiji. Ono na što smo također iznimno ponosni su besplatni udžbenici za osnovnoškolce, što je bio dio našeg programa u mandatu iza nas, kroz saborski mandat Marije Puh – kazao nam je Anđelko Topolovec prilikom obilaska štandova, gdje su zadovoljnim građanima dijelili upaljače, kemijske olovke, grickalice te licitare s natpisom “Srcem za Zagorje”.

– Ljudi ovdje reagiraju izuzetno pozitivno na “Srcem za Zagorje”, mislim, ako iskreno volite ove naše prekrasne brege, a vjerujem da nema Zagorca koji tvrdi suprotno, s time se ne možete ne povezati. Stoga vjerujemo da će Zagorci, ali i građani iz čitavog sjeverozapadnog dijela Lijepe Naše, naš trud nagraditi i zaokružiti listu broj 15 te nam tako omogućiti da kroz saborski mandat i dalje budemo osigurači interesa Hrvatskog zagorja – zaključio je Topolovec.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba