I zagorske političarke pokazale srednji prst

“Nikad se nisam tako dobro osjećala kao sada, ovo je damski prst za sve žene!”

Objavljeno: 20.06.2020. zagorjeinternational

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije žena iz javnog života koje pokazuju “srednjak” Miroslavu Škoru, čelniku Domovinskog pokreta, koji je u jednom od sučeljavanja rekao da bi se silovane žene koje su zatrudnjele tijekom zlostavljanja, trebale s obiteljima dogovoriti što učiniti.

Bivša predsjednica

Zamjenica gradonačelnika Osijeka Žana Gamoš na Facebooku je objavila fotografiju na kojoj pokazuje srednji prst i poručila: “Milo moje, evo damski odgovor na džentlmensko razmišljanje genijalaca koji imaju savjete što silovana žena treba napraviti. Pa se posavjetuj!”
Brzo su se za njenim primjerom povele i druge poznate Hrvatice, poput Tatjane Jurić, Jelene Veljače, Bojane Gregorić Vejzović, pa čak i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović, kojoj je, podsjetimo, upravo Miroslav Škoro bio jedan od protukandidata na predsjedničkim izborima.
Dužne Škori nisu ostale ni zagorske političarke, pa se u ovu “kampanju” uključila i predsjednica Županijske skupštine Krapinsko – zagorske županije Vlasta Hubicki.

Cure,dečki,fb prijateljice i prijatelji ,gospođe i gospodo….I ja dižem srednji prst….pridružite mi se..Mislite da…

Objavljuje Vlasta HubickiČetvrtak, 18. lipnja 2020.

– Cure, dečki, fb prijateljice i prijatelji, gospođe i gospodo. I ja dižem srednji prst. Pridružite mi se. Mislite da nije primjereno? Za život s pravom na izbor, osobito u najosjetljivijim trenucima – SILOVANJE. Za žene! Za muškarce koji poštuju žene! – napisala je Hubicki.

“Moja maternica”

Srednji prst je pokazala i zamjenica načelnika Kumrovca Danijela Lončar.

Moja maternica je moja maternica! Drage žene, ne dozvolite da itko ikada, odlučuje o vašem tijelu!Nikad se nisam tako dobro osjećala kao sada, ovo je DAMSKI PRST za sve žene! #WomenPower👏💪

Objavljuje Danijela LončarČetvrtak, 18. lipnja 2020.

– Moja maternica je moja maternica! Drage žene, ne dozvolite da itko ikada odlučuje o vašem tijelu! Nikad se nisam tako dobro osjećala kao sada, ovo je DAMSKI PRST za sve žene! – napisala je Lončar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba