URNEBESAN VIDEO KEREKESH TEATRA

Pogledajte odličnog Jana Kerekeša koji u doba korone pokušava posjetiti “svoju ljubav“

Objavljeno: 02.05.2020. JJ

Da glumačka ekipa iz Kerekesh Teatra ne može bez glume, najbolji je dokaz novi video uradak u njihovoj produkciji, a koji je osvanuo na Facebook stranici teatra i u samo tri sata prikupio gotovo tri tisuće lajkova.

U glavnoj ulozi je svima poznati Jan Kerekeš, koji je ovog puta utjelovio feminiziranog muškarca koji pokušava prijeći granicu općine kako bi posjetio “svoju ljubav“.

Vjerujemo da će vas video barem malo zabaviti u ovom vremenu bez uživanja u uvijek odličnim predstavama Kerekesh Teatra.

e-PRESTUPNICE !!!

e-PRESTUPNICE !!!Ljubav nema granica :)_____________________________Indijanci su oprezni i slušaju svoj stožer u kojem se nalaze Capaka i Božinovićaka, dok poglavica LULU PUŠI…Ne zaboravite se smijati u ovo doba korone.VOLI VAS VAŠ Kerekesh Teatar#samoveselo #kerekeshteatarvideo by: Jan Kerekeš & Fran Dobrenićtnx: @Dario Horvat, Izak Meštrić(Sva prava ovog videa zadržava Kerekesh Teatar)PRATITE NAS NA: FACEBOOK: www.facebook.com/kerekeshteatarINSTAGRAM: www.instagram.com/kerekesh_teatarYOU TUBE: https://bit.ly/2RPWf1XWEB STRANICA: www.kerekesh-teatar.hr

Objavljuje Kerekesh Teatar u Subota, 2. svibnja 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba