Traže se vodoinstalateri, građevinski radnici, serviseri elektroničkih uređaja...

TRAŽITE POSAO? Donosimo TOP 10 prilika s tržišta rada KZŽ

Objavljeno: 23.04.2020. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Plinka – Puh d.o.o. zapošljava djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž). Mjesto rada su Mokrice. Poslodavac nudi stalna usavršavanja, mogućnost napretka unutar tvrtke, stalna primanja. Aplicirajte.

MB – Transgradnja traži rukovatelja samohodnih građevinskih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Velika Ves, a prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je minimalno radno iskustvo od godine dana. Provjerite kako aplicirati na linku.

PSP zapošljava na poziciji direktor postrojenja (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema te radno iskustvo od pet godina. Obavezno je znanje njemačkog jezika. Rok prijave je 6.5. Aplicirajte.

Terase Mont – DS j.d.o.o. traži podopologača drvnih podova (m/ž) u Krapini. Rok prijave je 30.4. Prednost imaju kandidati koji imaju iskustva u postavljanju drvenih podova ili koji imaju završenu školu za stolara, ali nije uvjet. Obrazovni program nije važan. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Više o poslu ovdje.

Montgradnja Ladišić d.o.o. traži vodoinstalatera (m/ž) na području Krapinsko – zagorske županije. Prijave su otvorene do 30.4. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Provjerite detalje na linku.

Eti inženjering traži zidara – građevinskog radnika (m/ž) i električara (m/ž). Mjesto rada je Zabok. Rok prijave je 8.5. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Više o prijavi na linku.

Bor Systems d.o.o. traži pomoćnog radnika pri pakiranju (m/ž) u Stubičkoj Slatini i servisera elektroničkih uređaja (m/ž) u Oroslavju. Prijavite se najkasnije do 27.4. Traži se osoba s poznavanjem električnih sklopova i rada s osciloskopom, lemilicom i ostalima alatima za servis. Više o poslovima na linku.

Eurovil d.o.o. traži čistača (m/ž). Mjesto rada je Marija Bistrica. Rok prijave je 8.5. Potrebna je završena osnovna škola. Provjerite više na linku.

W instalacije traži vodoinstalatere (m/ž) u Zaboku. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Prijave su otvorene do 20.5. Posao se sastoji od uvođenja vodovodnih i odvodnih cijevi. Pogledajte kako aplicirati.

Vatrozaštita d.o.o. zapošljava građevinske radnike (m/ž). Potrebno je više osoba za rad. Mjesto rada je Zabok, a rok prijave 20.5. Potrebno je radno iskustvo od godine dana. Provjerite detalje putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Krapinsko – zagorske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba