Detalji tragedije u mjestu Grabe

Iz neutvrđenih razloga počeo se traktorom kretati unatrag, sletio s kolnika, traktor se prevrnuo, a vozač (53) na mjestu poginuo

Objavljeno: 14.04.2020. JJ

Kao što smo već izvještavali, u subotu oko 16.15 sati u mjestu Grabe, općina Bedekovčina, došlo je do prevrtanja neregistriranog poljoprivrednog traktora, kojim je upravljao 53-godišnji hrvatski državljanin prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom, odnosno, bez položenog vozačkog ispita. Vozač je tom prilikom smrtno stradao.

Ostao prikliješten

Do prevrtanja poljoprivrednog traktora došlo je kada se 53-godišnjak kretao uzbrdicom nerazvrstane makadamske ceste unaprijed, nakon čega se, iz neutvrđenih razloga, počeo vozilom kretati u natrag i tom prilikom sletio van kolnika nerazvrstane ceste na travnato – šljunčanu bankinu i zemljanu uzvisinu obraslu visokim i niskim raslinjem, gdje je došlo do prevrtanja poljoprivrednog traktora, a vozač je ostao prikliješten ispod traktora te je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminuo.

Na obdukciji

Mrtvo tijelo prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu radi utvrđivanja točnog uzroka smrti, kažu iz Policijske uprave krapinsko – zagorske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba