VAŽNA OBAVIJEST: Djelatnici GPK-a neće očitavati stanje prirodnog plina ni za travanj

Evo kako možete dojaviti stanje plinskog brojila i ne zaboravite – račune možete primati i e-poštom

Objavljeno: 14.04.2020. JJ

Iz Gradske plinare Krapina zahvaljuju korisnicima na očitanju i javljanju stanja plinskog brojila, s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju te poručuju kako je za sve one korisnike iz kategorije kućanstva koji nisu dostavili očitanje potrošnje prirodnog plina do 6. travnja, napravljena procjena potrošnje. Ako se netko ne slaže s navedenom procjenom potrošnje prirodnog plina, može zatražiti njezin ispravak pozivom na telefonski broj 049/300 – 391, odnosno, pismeno na e-mail adresu [email protected].

Mjere zaštite

– S obzirom na trenutačne okolnosti u Republici Hrvatskoj u vezi s epidemijom uzrokovanom koronavirusom COVID-19, da bismo zaštitili vas i vaše obitelji te naše radnike,  obavještavamo vas da djelatnici Gradske plinare Krapina d.o.o. neće očitavati stanje prirodnog plina za  travanj, a sve u skladu s uputama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite. Stoga vas ljubazno molimo da na jednaki način i idući mjesec javljate stanje plinskog brojila, telefonom na broj 049/300 – 391, e-poštom na  [email protected] ili registracijom u KOMNet online očitanje brojila na internetskim stranicama Gradske plinare Krapina – kažu iz GPK-a.

Dežurna služba

– Ujedno obavještavamo naše cijenjene korisnike da račune mogu primati i e-poštom. E-račun je jednakovrijedan i istovjetan kao i “obični /papirnati” račun, dolazi na e-adresu koju ste vi odabrali i stiže vam uvijek pravodobno. Da biste aktivirali e-račun uslugu, dovoljno je na [email protected] poslati vaše podatke s računa ili ih javiti na telefonski broj 049/300 – 391. U slučaju bilo kakvih problema, naša dežurna služba dostupna je od 0 do 24 sata, na telefonske brojeve  091/371 1718, 099/371 1718 i 0800/44 65. Čuvajte se i dalje te ostanimo doma zbog sigurnosti vašeg i našeg zdravlja! – poručuju iz Gradske plinare Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba