Ovi su franjevci postali viralni hit

“Ajde dobro, ajde ća od mene, lupit ću te pa ćeš vrciti 40 metara”

Objavljeno: 14.04.2020. zagorjeinternational

“Zbog svoje pravednosti…”, čita svećenik u crkvi, na što ga drugi ispravlja “nije pravednosti nego predanosti” te mu prilazi.

“Ajde dobro, ajde ća od mene, lupit ću te pa ćeš vrciti 40 metara”, odgovara zatim svećenik za mikrofonom, na što se drugi povlači. Snimka se vrlo brzo proširila internetom i postala hit. Riječ je i svećenicima fra Nikici i fra Anti iz župe Presvetog Srca Isusova – Zadar. Nakon svega župa se oglasila priopćenjem.

U cijelosti ga prenosimo:

Draga naša braćo i sestre,

živeći u ovom virtualnom svijetu vijesti i različite objave se šire brže od svakog virusa. Tako je i nas iznenadila objava simpatičnog videa koja je nastala u vrijeme proba za slavlja koja prenosimo. Spomenuti video nismo baš željeli svima objaviti jer iako je šaljiv htjeli smo da to bude interno. Međutim, netko je valjda proslijeđivao taj video i naša dobra braća fra Ante i fra Nikica postala su viralni hit. Nije nam žao!

Nek se u ovom sumornom vremenu tuge proširi i malo radosti i smijeha! Ima puno takvih događaja iz naše redovničke obitelji, to svi koji nas poznaju znaju, i na to smo ponosni.

Neka i ovaj naš šaljivi video Bog okrene na dobro pa ljudi češće počnu pratit objave naše stranice, a za one kojima će biti ovo prilika za neke zlobne komentare protiv Crkve i njezinih službenika i dalje ćemo ustrajno moliti.

Radost vam Uskrslog i osmijeh na lice! Jer to je najbolji lijek za ovo teško vrijeme!

Vaša braća franjevci i sestre milosrdnice iz Župe Presvetog Srca Isusova.

"Lupit ću te"

"Lupit ću te" 😂

Objavljuje Megatroll Split u Ponedjeljak, 13. travnja 2020.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter