Prilagodili poslovanje teškim vremenima

Oroslavska tvrtka “Zvjezdice” počela proizvoditi zaštitne maske za odrasle i djecu

Objavljeno: 13.04.2020. zagorjeinternational

U ovim teškim gospodarskim vremenima, poduzetnici se snalaze na razne načine, a u oroslavskoj tvrtki “Zvjezdice”, koja s desetak zaposlenih izrađuje odjeću za djecu, sada su se okrenuli proizvodnji zaštitnih maski za odrasle i djecu.
Kako kaže vlasnica i direktorica tvrtke Branka Domitrek, u ovom nepovoljnom razdoblju za poslovanje, proizvodnju su usmjerili na izradu pamučnih maski za lice.

– Maske su od kvalitetnog pamučnog materijala u različitim dezenima, dvoslojne i perive na višim temperaturama, za višekratnu upotrebu. Plasiramo ih u trgovine s dječjom odjećom i opremom te u ljekarne. U idućem razdoblju kada budu otvorene ostale trgovine s dječjom odjećom, opskrba maskama će biti dostupnija – kaže Domitrek.

Poduzeće Zvjezdice d.o.o. posluje od 2009. godine i bavi se proizvodnjom odjeće za djecu od rođenja do 12 godina, s naglaskom na odjeću za bebe. Sami kreiraju svoje kolekcije, konstrukciju i izradu odjeće koju plasiraju po malim trgovinama. Kao proizvođači, uspjeli su se održati na tržištu uz velike napore i trud. Zbog promjena na tržištu odlučili su se okrenuti novim načinima prodaje odjeće, a to uz veleprodaju koja je trenutno aktualna podrazumijeva i prodaju putem interneta. Tvrtka “Zvjezdice” poznata je u Oroslavju kao sudionik u brojnim dobrotvornim aktivnostima.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba