Glazbeni spektakl kojeg je dosad vidjelo više od deset tisuća ljudi

ZAGORSKI BREND: U mjuziklu “Zeleno blago“ sada možete uživati u udobnosti vlastitog doma

Objavljeno: 01.04.2020. JM

“Zeleno blago“ prvi je mjuzikl o Zagorju kojeg je publici prije šest godina predstavila skupina mladih entuzijasta, vođenih idejom Stubičanca Svena Šamsa. Riječ je o mjuziklu koji donosi pet povijesnih priča o Hrvatskom zagorju, prikazanih na moderan način, kroz glazbu i glumu. Svi oni koji su propustili pogledati ovaj glazbeni spektakl uživo, sada imaju priliku na YouTubeu pogledati cijeli show, snimljen 2014. godine na generalnoj probi u Hrvatskom narodnom kazalištu Varaždin.

Pet priča

Kroz mjuzikl povijesnog karaktera isprepliću se priče o krapinskom pračovjeku, Veroniki Desinićkoj, Matiji Gupcu, Ljudevitu Gaju te o zagorskim toplicama. Mjuzikl je postao jedan od najpoznatijih brendova Hrvatskog zagorja, kojeg je do sada vidjelo više od 10 tisuća ljudi.

O kvaliteti mjuzikla govore sve rasprodane izvedbe u Festivalskoj dvorani na premijeri i pretpremijeri 6. i 7. listopada 2013. Nastavila su se gostovanja u Mariji Bistrici, zagrebačkom Gradskom kazalištu “Komedij“, ljetnoj pozornici Bundek, HNK-u Varaždin.

Live izvedbe

Produkcija mjuzikla je dosad neviđena u Zagorju, s više od 25 plesača i pjevača i još 20 ljudi u timu, koji se brinu da se ovako veliki projekt odvija bez grešaka. Specifičnost mjuzikla je ta da bend izvodi glazbu uživo kroz cijeli mjuzikl, te da se rasvjeta, razglas i scenografija prevoze u tri kamiona.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝
Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

KAMO NAKON SREDNJE? Fakultet organizacije i informatike ima novi modernizirani preddiplomski trogodišnji stručni studij poslovne informatike u vašoj neposrednoj blizini!

Provjerili smo s bivšim studentom isplati li se završiti ovaj trogodišnji studij, a na FOI-ju smo provjerili što je tamo novo od ove akademske godine

Objavljeno: 06.07.2022. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter