Tomislav Paljak imenovan povjerenikom za Sjeverozapadno - hrvatski regionalni savez Reformista

“Ambicija nam je samostalno ostvariti dva saborska mandata u III. izbornoj jedinici“

Objavljeno: 30.03.2020. JJ

Na prijedlog Radimira Čačića, predsjednika Narodne stranke – Reformisti, Predsjedništvo stranke je početkom ovog mjeseca imenovalo Tomislava Paljaka povjerenikom za Sjeverozapadno – hrvatski regionalni savez Reformista.

Nacionalno predsjedništvo

Temeljem ove odluke, također na prijedlog predsjednika stranke, Paljak je kooptiran i u nacionalno predsjedništvo Narodne stranke – Reformisti.

– Iskazano mi je veliko povjerenje i doista sam zahvalan predsjedniku i članovima nacionalnog predsjedništva na tome. Iako smo trenutno s pozicije izvršne regionalne vlasti, pa shodno tome i županijskog Stožera civilne zaštite, jako zauzeti izvanrednim stanjem izazvanim COVID-om, ne znači da smijemo zanemarivati političke aktivnosti. Štoviše – rekao je Paljak.

Teške okolnosti

– Neumorno radimo na tome da ova kriza prođe sa što manje posljedica i da što je moguće kraće traje, ali činjenica da nacionalni izbori dolaze praktički odmah nakon pretpostavljenog izlaska iz nje, obvezuje nas Reformiste da model uspješnog vođenja županije u redovnim, ali kao što je sada slučaj, i u izvanrednim i teškim okolnostima, ponudimo sugrađanima i na parlamentarnim izborima. Ambicija nam je samostalno ostvariti dva saborska mandata u III. izbornoj jedinici. U tom smislu, moja uloga kao povjerenika Regionalnog saveza sjeverozapadne Hrvatske još više dobiva na težini – zaključio je Paljak.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba