BURAN VIKEND ZA ZAGORSKE POLICAJCE

U Lovrećim Selima prilikom prevrtanja traktora i radnog stroja ozlijeđene tri osobe

Objavljeno: 23.03.2020. JM

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave krapinsko-zagorske evidentirano je jedno kazneno djelo krađe i tri prometne nesreće, u kojima je nastala materijalna šteta. Do prometnih nesreća je došlo u Donjoj Stubici, uslijed nepropisne radnje vozilom, u Borkovcu zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake i u Pavlovcu Zabočkom zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila.
Od ostalih događaja evidentirano je pet manjih požara trave i suhog raslinja bez štete, a koje su se dogodile u Ravnom Brezju, Juranšćini, Vižovlju, Donjem Vinu i Galovcu Začretskom te jedan požar čađe u dimnjaku obiteljske kuće u Klenovcu Humskom, koji je također bio bez štete i bez ozlijeđenih osoba.
U sklopu akcije “Manje oružja-manje tragedija” jedna je osoba policijskim službenicima dragovoljno predala jednu pušku domaće izrade, dok je u Maloj Erpenji pronađena jedna ručna bomba koju je preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite PU krapinsko-zagorske.
U Lovrećim Selima došlo je do prevrtanja traktora i radnog stroja prilikom čega su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozlijede i jedna osoba lakše tjelesne ozlijede.
 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba