Odgođene i manifestacije u Zagorju

NOVE STROŽE MJERE: U Hrvatskoj se odgađaju skupovi s više od stotinu ljudi

Objavljeno: 12.03.2020. zagorjeinternational

Ministar zdravstva Vili Beroš na sjednici Vlade je najavio novu mjeru suzbijanja širenja koronavirusa, kojom se preporučuje odgoda ili ograničavanje okupljanja s više od stotinu ljudi. Predlaže se i održavanje sportskih natjecanja bez gledatelja.
Maloprije je i iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Krapina stigla obavijest kako je otkazan Dan profesionalnog usmjeravanja koji se trebao održati u petak u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina. O odgodi je odlučeno na preporuku Stožera civilne zaštite Krapinsko – zagorske županije, a zbog prevencije potencijalnog širenja koronavirusa i preventivne zaštite zdravlja ljudi. O novom datumu održavanja manifestacije odlučit će se naknadno. Odgođena je i Večer udruženja obrtnika Donja Stubica, Oroslavje, Marija Bistrica, Gornja Stubica, Stubičke Toplice i Stubičke Toplice.

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter