Za novog predsjednika Moto kluba “Sokol“ Klanjec izabran Mladen Županić

“Prošlu godinu obilježila je vožnja u Bratislavu, a ove godine odredište je – Makedonija”

Objavljeno: 11.03.2020. IB

Članovi Moto kluba “Sokol” Klanjec, koji okuplja zaljubljenike u moto sport s područja grada Klanjca, ali i susjednih općina te nekih drugih zagorskih sredina, održali su izbornu i izvještajnu skupštinu. Za novog predsjednika izabran je Mladen Županić, tajničke poslove u klubu obavljat će novoprimljeni član Nenad Borošak, a za blagajnika je izabran Darko Novosel.

Upravni odbor

Žarko Broz, Franjo Gmajnički, Želimir Krištofić, Vladimir Kramarić, Ratko Kramarić i Ivan Petrišić – Keko članovi su Upravnog odbora, dok je Ante Čičak likvidator.
Dosadašnji predsjednik Branko Greblički se zahvalio članovima na dosadašnjoj suradnji, a u svom je osvrtu na aktivnosti kluba prvenstveno izrazio zadovoljstvo što su sve klupske vožnje i putovanja u prethodnom razdoblju provedene sigurno i bez problema za motoriste koji su u njima sudjelovali. Središnja vožnja koja je obilježila proteklu sezonu bila je vožnja u Bratislavu, koju je kao glavni organizator pripremio upravo novoizabrani predsjednik.

Centralna klupska vožnja

MK “Sokol” usvojio je na skupštini i program rada za ovu godinu. Novoizabrani predsjednik posebno je istaknuo kako će “Sokol” ove godine prigodnim programima obilježiti svoju 20. obljetnicu rada, uključiti se u društvena događanja u gradu Klanjcu, a klanječke motoriste ove godine, između ostaloga, očekuje izlet na Krk, a središnja klupska vožnja trebala bi biti u Makedoniju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba