Skupština Udruge pčelara Nektar iz Konjščine

USPJEŠNO DJELUJU VEĆ ČETVRT STOLJEĆA: Na Izložbi meda KZŽ lani osvojili 10 zlatnih, šest srebrnih i dvije brončane medalje

Objavljeno: 09.03.2020. IB

U Jertovcu je u petak održana izvještajna godišnja skupština Udruge pčelara Nektar Konjščina. Udruga je osnovana 1995. godine i okuplja više od 100 članova iz Konjščine i okolnih jedinica lokalne samouprave, koji ostvaruju brojne uspjehe na natjecanjima u Krapinsko – zagorskoj županiji i izvan nje.

18 medalja

Na prošlogodišnjoj Izložbi i ocjenjivanju meda Krapinsko – zagorske županije, pčelari iz Nektara osvojili su čak 10 zlatnih, šest srebrnih i dvije brončane medalje.
Na sjednici je bila i predsjednica Županijske skupštine Vlasta Hubicki, koja je članovima udruge čestitala na svim uspjesima u protekloj godini i svim godinama do sad.
– Želim vam puno dobrog meda, druženja i izleta. Neka vam je medna godina – poručila je Hubicki, koja je tom prilikom članicama i članovima Udruge čestitala i 25 godina postojanja Udruge.

Gosti iz pčelarskih udruga

Skupštinu je vodio predsjednik Udruge Darko Milinković, a okupljene je pozdravio i predsjednik Općinskog vijeća Hrašćine Željko Zozoli te gosti iz pčelarskih udruga iz Krapinsko – zagorske te drugih županija. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba