Krapinska Gradska organizacija Stranke rada i solidarnosti - BM 365 održala izvještajnu skupštinu

“Ured naše stranke u Krapini stavljamo na raspolaganje svim udrugama kojima nedostaje prostor“

Objavljeno: 09.03.2020. IB

Gradska organizacija Stranke rada i solidarnosti Krapina u petak je održala izvještajnu skupštinu, na kojoj je njen predsjednik Branko Kučko podnio izvještaj o aktivnostima u proteklih godinu dana. Posebno je istaknuo izbore za mjesne odbore u Krapini, na kojima je Stranka rada i solidarnosti dobila jednog člana te aktivno sudjeluje u realizaciji projekata u Mjesnom odboru Krapina – centar.

Fitness park


– Rezultati su već vidljivi, pa je tako na našu inicijativu postavljen fitness park kod Osnovne škole “Ljudevit Gaj“. Želja nam je bila da naši građani imaju mjesto koje će ih potaknuti da počnu vježbati i više brinuti o svojem zdravlju. Naša inicijativa je također da sve pješačke površine u gradu budu lako dostupne osobama s invaliditetom. Ti su radovi u  tijeku i uskoro će biti završeni. Tako će svi naši građani imati jednaku pristupačnost u gradu Krapini – istaknuo je Kučko.

Raspravljalo se i o tome što je još važno za građane Krapine, pa je tako istaknuto da je veliki problem što u gradu nema prostora za udruge gdje bi one mogle održavati svoje sastanke i radionice, vježbati ili okupljati ljude. Stoga je donesena odluka da se ured stranke u Krapini stavi na raspolaganje svim udrugama kojima je to potrebno, bez obzira na stranačko opredjeljenje, pa se tako svi zainteresirani mogu javiti u ured kod starog autobusnog kolodvora ili predsjedniku GO Stranke rada i solidarnosti Branku Kučku.

Prisustvovanje skupštini

Skupštini su prisustvovali i predsjednik Županijske organizacije Stranke rada i solidarnosti Anđelko Topolovec, potpredsjednik Božo Ružak, predsjednik Kluba županijskih vijećnika Alojz Sajko, saborska zastupnica Marija Puh te predsjednici susjednih organizacija stranke.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba