Iz Grada Zaboka mole građane da izbjegavaju raskrižje

Sutra će zbog asfaltiranja biti zatvoreno raskrižje Ulice M. Gupca, Ulice I. i C. Huis i Đačkog puta – evo koji su alternativni pravci

Objavljeno: 04.03.2020. IB

Nakon otvaranja asfaltnih baza, Grad Zabok, kao investitor radova na rekonstrukciji raskrižja Ulice M. Gupca, Ulice I. i C. Huis i Đačkog puta, u četvrtak planira izvođenje radova na asfaltiranju kolničke konstrukcije predmetnog raskrižja. Za čitavo vrijeme izvođenja radova, promet raskrižjem bit će zatvoren za sve sudionike u prometu, od 8.30 do 16.30 sati.

Prijevoz učenika

Svi korisnici koji imaju neposredan pristup preko raskrižja (OŠ K.Š. Gjalski, DVD Zabok, Zavod za hitnu medicinu KZŽ i Dom zdravlja KZŽ) obaviješteni su o planiranim radovima, kako bi nesmetano mogli funkcionirati i obavljati svoje usluge.

Također o radovima je obaviještena i nadležna Policijska postaja, dok će prometno redarstvo koje djeluje unutar Grada Zaboka, pomoći izvođaču oko regulacije prometa okolnim ulicama, tijekom zatvaranja prometa na raskrižju. Prijevoz autobusima za učenike osnovne škole bit će riješen na parkiralištu (okretištu) pošte iza crkve što je dogovoreno s ravnateljem škole i prijevoznikom. Linijski autobusni prijevoz u javnom prometu će se normalno odvijati, ali neće primati putnike na autobusnoj stanici na Trgu sv. Jelene.Normalno će se odvijati i prijevoz putnika prema OB Zabok, te će se putnici primati na autobusnoj stanici na Trgu sv. Jelene i starom  kolodvoru.

Izbjegavanje raskrižja

Iz Grada Zaboka mole građane da u četvrtak izbjegavaju korištenje predmetnog raskrižja, kako bi smanjili gužve, te izvođaču i investitoru olakšali konačnu realizaciju projekta. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter