Dodijeljene nagrade i priznanja za državno natjecanje “Prometna učilica“

ODLIČNI REZULTATI: SŠ Zlatar iz poznavanja prometnih propisa osvojila prvo mjesto u konkurenciji svih hrvatskih srednjih škola

Objavljeno: 04.03.2020. IB

U Srednjoj školi Zlatar u utorak je održana dodjela nagrada i priznanja za učenike, mentore i škole koji su sudjelovali na državnom natjecanju srednjoškolaca iz poznavanja prometnih propisa “Prometna učilica“.

Pojedinačni uspjesi

“Prometna učilica“ kao Web platforma namijenjena je za učenje, poučavanje i provjeru znanja iz prometne kulture, prometnih propisa i prometnih pravila s ciljem unaprjeđenja sigurnosti prometa kod djece i mladih sudionika u prometu. Srednja škola Zlatar osvojila je prvo mjesto u konkurenciji srednjih škola Republike Hrvatske. Izvrsnim pojedinačnim rezultatima učenici četvrtog razreda, smjer tehničar za logistiku i špediciju osvojili su odlično prvo mjesto kao razred. Učenici trećeg razreda smjer tehničar za logistiku i špediciju također su postigli odlične rezultate osvojivši drugo mjesto kao razred. U pojedinačnoj konkurenciji Iva Šobak iz 1.u razreda bila je treća u konkurenciji prvih razreda. Antonio Sviben i Bruno Krizmanić  iz 2.lt razreda osvojili su drugo i treće mjesto u konkurenciji drugog razreda. Lana Pozaić iz 3.u bila je druga kod trećih  razreda, dok je Petar Horvat iz 3. lt razreda osvojio treće mjesto u istoj konkurenciji. Mihael Rod iz 4.lt razreda bio je drugi u konkurenciji četvrtog razreda. Mentori učenicima bili su Stjepan Pisačić, Goran Šalika, i Vesna Pisačić.

Posebna nagrada

Predstavnici organizatora natjecanja Miron Huljak iz ravnateljstva MUP-a i Marijan Grmovšek iz Policijske uprave  Krapinsko – zagorske te Sandra Kabalin i Milan Stevanović iz tvrtke Moj Telekom d.o.o. podijelili su nagrade i priznanja uspješnim učenicima i mentorima te posebnu nagradu Srednjoj školi Zlatar kao najuspješnijoj školi na natjecanju. Zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek čestitala je nagrađenim učenicima, razredima, mentorima i Srednjoj školi Zlatar te naglasila kako očekuje odlične uspjehe i sljedeće godine. Mladen Krušelj, pročelnik Grada Zlatara naglasio je da Srednja škola Zlatar svojim uspjesima na najbolji način promovira Grad Zlatar. Ravnateljica Srednje škole Zlatar Zdenka Rogina zahvalila je svima na sudjelovanju u ovoj svečanosti sa željom da se i sljedeće godine postignu ovako lijepi rezultati.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba