Održan 17. “Mali županijski fašnik“

MALI, VESELI I ZAIGRANI: Djeca u Humu na Sutli predstavila svoje maštovite, šarene i kreativne maske te na jedan dan svima priuštila zabavu i veselje

Objavljeno: 22.02.2020. ivanabelosevic

U kino dvorani u Humu na Sutli održan je 17. “Mali županijski fašnik“.  Male, vesele i zaigrane maškare na jedan su dan zavladale općinom te predstavile svoje maštovite maske. Održan je i kratak zabavni program, a sa svojim uvježbanim točkama nastupili su domaći Dječji vrtić “Balončica“, Dječji vrtić “Naša radost“ Pregrada , Dječji vrtić “Bubamara“ iz Donje Stubice i Humčanske mažoretkinje.

Tradicionalna manifestacija

Načelnik Huma na Sutli Zvonko Jutriša srdačno je pozdravio male maškare, na ovoj tradicionalnoj manifestaciji koja se održava već dugi niz godina.

–Zadovoljstvo mi je vidjeti vas ovako lijepo ukrašene i maskirane, posebno zamjenicu župana Jasnu Petek, koja se isto tako dotjerala, a ja se nisam danas obukao primjereno, ali me svejedno morate prihvatiti kao takvoga. Želim da se ovdje ugodno osjećate i zabavite – istaknuo je Jutriša.

Zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek predala je princu fašnika na čuvanje ključeve županije kako bi u ovo fašničko vrijeme, vladao njome.

Doniran televizor

– Pozdravljam male maškare, koje se iz godine u godinu s puno ljubavi i mašte maskiraju i u tome su im velika pomoć njihove tete iz vrtića i njihovi roditelji. U ovo doba godine veselo je i diljem županije, a mi odrasli na taj jedan dan i sebi i djeci priuštimo zabavu i veselje. Uvijek nam “Mali županijski fašnik“ ima i humanitarni karakter, gdje svake godine pomažemo neku udrugu ili instituciju. Ove godine “Mali županijski fašnik“ humanitarno pomaže područnom odjelu Dječjeg vrtića “Balončica“ iz Huma na Sutli s jednim televizorom – zaključila je Petek.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba