Ovogodišnji 14. “Babičini kolači“ održat će se u Donjoj Stubici

Drage bake, prijavite se i pokažite svoje kulinarsko umijeće

Objavljeno: 01.02.2020. zagorjeinternational

Krapinsko – zagorska županija i Turistička zajednica Krapinsko – zagorske županije u suradnji s Gradom Donja Stubica organiziraju četrnaestu po redu manifestaciju “Babičini kolači“, koja će se održati u subotu, 4. travnja u Donjoj Stubici. Na natjecanje u pečenju kolača prema originalnim receptima baka i prabaka mogu se prijaviti žene s područja Krapinsko – zagorske županije, a osnovni uvjet za sudjelovanje je to da su bake. Prijava mora sadržavati ime i prezime, adresu stalnog boravka, broj telefona, datum rođenja, broj osobne iskaznice, OIB te naziv i recept natjecateljskog kolača.
Prijave s receptima natjecateljskog kolača dostavljaju se elektroničkim putem na mail adresu [email protected] ili putem internetske stranice www.babicinikolaci.com.hr ili na adresu: Krapinsko – zagorska županija, Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu, promet i komunalnu infrastrukturu, Magistratska 1, Krapina, s naznakom: “Prijava za 14. Babičine kolače”.
Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 049/329-084, kontakt osoba je Ivanka Kuščar. Rok za podnošenje prijava je 17. veljače.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba