Prošlog vikenda evidentirano 11 prometnih nesreća, od čega su tri uzrokovali vozači pod utjecajem alkohola

Zbog oduzimanja prednosti prolaska, u Vrankovcu došlo do prometne nesreće u kojoj su ozlijeđene dvije osobe

Objavljeno: 27.01.2020. JJ

Tijekom vikenda na području Policijske uprave krapinsko – zagorske evidentirano je jedno kazneno djelo, dva prekršaja, 11 prometnih nesreća i jedno kazneno djelo nametljivog ponašanja.
Devet prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom i dogodile su se u Oroslavju i Lugu Zabočkom zbog nedržanja vozila uz desni rub kolnika, Budinščini, uslijed nepropisne radnje vozilom, zatim u Zaboku, zbog nepropisnog mimoilaženja, Benkovu, uslijed nedržanja potrebitog razmaka između vozila te u Krapini, Lovrečanu, Jarku Habekovom i Polju Krapinskom, uslijed neprilagođene brzine.
U prometnoj nesreći do koje je došlo u Vrankovcu zbog oduzimanja prednosti prolaska, dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, a u prometnoj nesreći koja se dogodila u Svetom Križu Začretju uslijed nepropisnog obilaženja, došlo je do naleta osobnog vozila na pješaka koji se nepropisno kretao kolnikom, te je pješak zadobio lakše tjelesne ozljede.
U tri prometne nesreće vozači koji su ih izazvali bili su pod utjecajem alkohola – izmjereno im je 1,79, 1,45 i 1,20 promila alkohola u organizmu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba