NOVA MODNA DESTINACIJA ZA SVEČANOSTI: Westgate Shopping City bogatiji za novu trgovinu iz fashion segmenta

Salon svečanih haljina Deal! – mjesto gdje potraga za idealnom odjevnom kombinacijom postaje pravi užitak

Objavljeno: 22.01.2020. zagorjeinternational

Westgate Shopping City ponudu je obogatila još jedna trgovina iz fashion segmenta. Deal! Je novootvoreni salon svečanih haljina, vjenčanica, odijela i modnih dodataka i mjesto gdje potraga za idealnim outfitom za posebne trenutke postaje pravi užitak.

Svečana kombinacija

Nova godina tek je počela, a u našim kalendarima već je zabilježeno nekoliko važnih događaja. Među njima se zasigurno ističu vjenčanja, maturalna večer ili neke druge svečane prilike. Takve prigode traže da se u našem ormaru nađe barem jedna svečana haljina ili kombinacija u kojoj ćemo se osjećati i izgledati odlično. Upravo zbog toga, vrijedi se potruditi i pronaći modnu kombinaciju uz koju ćemo zabljesnuti.

Potraga za savršenom svečanom kombinacijom može biti pravi modni užitak ako imamo na umu nekoliko stvari, a to je pravilno odabran materijal, dužina i kroj koji poput čarobnog štapića mogu stanjiti bokove, vizualno izdužiti noge ili stvoriti obline. Eksperimentiranje je poželjno, izaberite haljinu ili suknju koju biste rado vidjeli na sebi, ali pripazite i na boje. Pri kombiniranju savjetujemo spajanje tople boje s toplom, a hladne boje s hladnom. Naravno, crna je siguran odabir, te uvijek u trendu. Svaka žena zaslužuje osjećati se posebno, a da bi look bio potpun tu je i svečani accessorize koji će staviti za wow efekt.

Odijela za muškarce

Nismo zaboravili ni na naše drage muškarce, pa tako ponuda modernih odijela za muškarce ne zaostaje, a moramo priznati da su nam posebno zanimljivi parovi koji usklade svoje modne kombinacije. Budite maštoviti, uskladite boje ili uzorke i zablistajte zajedno. U Deal! salonu možete pronaći idealnu kombinaciju za oboje.

U nastavku donosimo nekoliko “it” komada koje smo pronašli u novootvorenom salonu Deal!.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba