“Zabok za mlade – zajednica po mjeri mladih“

Gradu Zaboku odobreno 78 tisuća kuna za izradu programa djelovanja za mlade

Objavljeno: 21.01.2020. zagorjeinternational

Gradu Zaboku odobren je projekt “Zabok za mlade – zajednica po mjeri mladih”, prijavljen na Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima, za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i državnog proračuna za 2019. godinu, a koji je raspisalo Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Strateški dokument

Za mlade u Zaboku tako je osigurano 78 tisuća kuna, a tim će se sredstvima izraditi program djelovanja za mlade grada Zaboka, glavni strateški dokument politike djelovanja prema mladima i za mlade na području Zaboka. Programom će se definirati strateške smjernice i mjere politike mladih za njihovo poticanje na aktivno uključivanje u sustav donošenja odluka, stvaranje mogućnosti i uvjeta za mlade koji će doprinijeti zadovoljavanju potreba mladih te podizanju kvalitete njihova života.

Privremeni rezultati

Radi se o privremenim rezultatima navedenog Poziva, na temelju procjene od strane Povjerenstva za procjenu i odabir projekata, s obzirom na rok davanja eventualnih prigovora te eventualne potrebe dostave dodatne dokumentacije. Nakon toga slijedi postupak ugovaranja. Partneri na projektu su Udruga Regenerator Zabok, Gimnazija Antuna Gustava Matoša Zabok, Srednja škola Zabok te Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok. Voditeljica projekta je Martina Šarić, a izvoditelj projekta Tin Šemovčan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba