Kiša poremetila program posljednjeg vikenda “Adventa u Mariji Bistrici“

Četvrtu adventsku svijeću upalio ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved

Objavljeno: 23.12.2019. zagorjeinternational

Četvrti vikend “Adventa u Mariji Bistrici“ bio je Vikend adventskih običaja, a uz nastup  ”Podium Brass Quinteta” održana je svečanost paljenja četvrte adventske svijeće. Četvrtu adventsku svijeću upalio je ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved. Veći dio nedjeljnog programa, uključujući tradicionalni (do)ručak uz Sašu Lozara, kreativnu radionicu ”Mirisni sapuneki i anđeleki” Udruge umirovljenika Marija Bistrica i koncert Zbora mladih ”Vedrina”, je zbog kiše otkazan.

“Advent u Mariji Bistrici“ donosi još nekoliko događanja pa je tako na Badnjak od 12 sati predviđen Bistrički badnji ručak uz podjelu ribica u suradnji s bistričkim ugostiteljima, a na Štefanje, 26. prosinca u 18 sati u Domu kulture tradicionalni Božićni koncert održat će kulturno – umjetničko društvo “Lovro Ježek“ Marija Bistrica.  Na istom  mjestu u subotu, 28. prosinca  s početkom u 18 sati Božićni koncert održat će i KUD “Laz“. “Advent u Mariji Bistrici“ završava na staru godinu Dočekom u podne. Program počinje u 10. 30 sati, a za zabavu su zaduženi bendovi “Ljubavnici“ i “Kumovi“ dok će se za besplatno kuhano vino pobrinuti Udruga vinogradara Marija Bistrica. Naravno, tu je i bistrička božićna tombola uz glavni zgoditak – potpuno novi automobil Hyundai i20 active glavnog sponzora Hyundai Štagar Marija Bistrica.

 

Najnovije po kategorijama

“Želimo osvijestiti javnost o prisutnosti projekata omogućenih EU sredstvima u lokalnoj zajednici, ali i zadržati svijest građana o uključenosti rezultata EU projekata u naše svakodnevne živote”

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter