Održano tradicionalno božićno okupljanje članova i simpatizera Gradske organizacije HDZ-a Krapina

Žarko Tušek: Krapinski HDZ će, kao najveća stranačka organizacija na području županije, dati ogroman doprinos pobjedi Kolinde Grabar – Kitarović

Objavljeno: 18.12.2019. zagorjeinternational

Na kraju još jedne uspješne godine, održano je tradicionalno božićno okupljanje članova i simpatizera Gradske organizacije HDZ-a Krapina. Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko – zagorske županije i saborski zastupnik Žarko Tušek istaknuo je kako mu je izuzetno drago biti dijelom božićnog okupljanja upravo u Krapini, svome gradu i svojoj matičnoj organizaciji.
– Iznimno je lijepo čuti sva dostignuća koja smo ovdje postigli u godini koja je iza nas te sve projekte koje smo realizirali uz podršku aktualne Vlade i predsjednika Andreja Plenkovića. Naravno, posebno se važno osvrnuti na povijesnu sjednicu Vlade u Krapini, na kojoj su donijete strateške odluke i zaključci koji će definirati razvoj grada u godinama koje su ispred nas – rekao je Tušek te dodao kako je cijelo druženje proteklo u svijetlu podrške aktualnoj predsjednici i kandidatkinji za predsjednicu Kolindi Grabar – Kitarović.

Temelj uspjeha

– Predsjednica je u temelju svih naših uspjeha. Ona je prije pet godina na neki način svoju kampanju započela upravo ovdje u Krapini, posjetom Tjednu kajkavske kulture, tada još u svojstvu pomoćnice glavnog tajnika NATO saveza. Svi smo ponosni na njezine međunarodne uspjehe, a samim time i međunarodne uspjehe Hrvatske u cijelosti, ali smo također ponosni i na njezin doprinos Tjednu kajkavske kulture, njezino pokroviteljstvo krapinskom Festivalu te na sve ono što je upravo svojim osjećajem za Hrvatsko zagorje učinila u promociji samog grada Krapine – rekao je predsjednik Županijske organizacije te dodao kako se posebna veza predsjednice s Krapinom osjećala iz godine u godinu, a osjeća se i na ovom stranačkom druženju.
– Uvjeren sam da će Gradska organizacija HDZ-a Krapina, kao naša najveća stranačka organizacija na području Krapinsko – zagorske županije, dati ogroman doprinos pobjedi Kolinde Grabar – Kitarović na izborima koji su pred nama – istaknuo je Tušek te dodao kako vjeruje da će se svi zajedno nastaviti razvijati i graditi bolju budućnost, kao što su i do sada činili.

Odluka Vlade

Gradonačelnik Krapine i predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Zoran Gregurović naglasio je kako je na tradicionalnom božićnom druženju ukratko prezentirano što se sve radilo ove godine, kao i planovi za onu koja slijedi.
– Godinu koja je na izmaku, posebno je obilježila i jedna odluka Vlade RH, a koja će značajno utjecati na sam grad i Krapinsko – zagorsku županiju. Radi se o odluci o prijenosu osnivačkih prava nad Veleučilištem Hrvatsko zagorje Krapina na Republiku Hrvatsku, pa su tako i Zagorci dobili državno veleučilište i mogućnost besplatnog studiranja. Posebno je važna i dogradnja gradskog dječjeg vrtića i uređenja igrališta, a u godini pred nama važni su i projekti revitalizacije Šemničkih toplica te brda Josipovac, između nalazišta Hušnjakovo i Franjevačkog samostana – rekao je Gregurović.
Dodao je i kako su građani pozvani da se odazovu na izbore i podrže HDZ-ovu kandidatkinju Kolindu Grabar – Kitarović.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba