Najveći obrtnički sajam na svijetu okuplja više od tisuću izlagača iz 60 zemalja

Hrvatska obrtnička komora sufinancira nastup svojih članova na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu

Objavljeno: 24.11.2019. zagorjeinternational

Hrvatska obrtnička komora pokrit će 50 posto troškova standardno uređenog izložbenog prostora kolektivnog nastupa članova HOK-a na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu, koji će se održati od 11. do 15. ožujka.
Radi se o najvećem obrtničkom sajmu u svijetu, koji okuplja više od 1100 izlagača iz 60 država, na kojem su hrvatski obrtnici tradicionalno prisutni više od 25 godina, a koji će posjetiti preko 120 tisuća posjetitelja. Sajam se održava u sedam moderno opremljenih paviljona, a obuhvaća tematske grupe izlaganja: tehnika i transport, gradnja i modernizacija, stanovanje i uređenje, obrtništvo i malo poduzetništvo kao generator razvoja gospodarstva.
HOK organizira nastup po sistemu “ključ u ruke”, što znači da svaki izlagač, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i niz drugih pogodnosti za kvalitetan sajamski nastup. Rok prijave je 15. siječnja ili do popune prostora. Detaljnije informacije nalaze se na internetskoj stranici Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije i Hrvatske obrtničke komore.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba