Prestižna priznanja za Bednju na 26. međunarodnom festivalu Interstas u Solinu

VELIKA ČAST: Načelniku Damiru Poljaku, TZ-u Trakošćan – Općina Bednja i Muzejskoj ustanovi Dvor Trakošćan uručene vrijedne turističke nagrade

Objavljeno: 21.11.2019. IB

Načelniku Bednje Damiru Poljaku, Turističkoj zajednici Trakošćan i Muzejskoj ustanovi Dvor Trakošćan su na završnoj svečanosti Međunarodnog festivala turizma, turističkog filma i krajobraza Interstas, održanoj u Hotelu President u Solinu, dodijeljene prestižne međunarodne turističke nagrade.

Za izvrsnost

Damir Poljak dobitnik je Posebnog priznanja Zlatni Interstas 2019., kojim je Direktorij Interstasa i Europske federacije turističkih novinara i pisaca sa sjedištem u Rimu nagradio njegov osobni doprinos u realizaciji kreativnih gospodarskih i infrastrukturnih projekata, koji su stavljeni u funkciju unapređenja i obogaćivanja turističke ponude općine Bednja.
Turistička zajednica Trakošćan – Općina Bednja dobitnica je pak Međunarodne turističke nagrade Zlatni Interstas za izvrsnost u doprinosu razvoju turizma, čime je valoriziran njen trud na uspješnoj promidžbi Bednje i Trakošćana te u realizaciji brojnih kulturnih događanja u cilju razvijanja prepoznatljive turističke ponude. Nagradu je u ime Turističke zajednice Trakošćan – Općina Bednja također preuzeo njezin predsjednik Damir Poljak.

Posebno priznanje

Ni biser Hrvatskog zagorja, Dvorac Trakošćan, nije ostao bez nagrade. Naime, međunarodni žiri 22. ITF CRO International Tourfilm Festivala, koji je također održan u sklopu središnje manifestacije u Solinu, posebno priznanje festivala dodijelio je za film “Trakošćan – četiri godišnja doba“, autorice Marije Barić, u produkciji Dvora Trakošćan. U ime Muzejske ustanove Dvor Trakošćan nagradu je primio njegov ravnatelj Adam Pintarić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba