POPUSTI,NAGRADE I ZABAVA ZA SVE GENERACIJE: Najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate Shopping City slavi deseti rođendan uz veliku tortu, Late night shopping i koncert pjevačke legende

NEDA UKRADEN: Ambijent ovdje je prekrasan, baš za sve generacije

Objavljeno: 09.11.2019. zagorjeinternational

Prošlo je deset godina otkako je najveći trgovački centar u Hrvatskoj otvorio vrata prvim kupcima, a tom je prigodom u Westgate Shopping Cityju  jučer službeno započelo desetodnevno rođendansko slavlje koje nudi mnoštvo sadržaja i zabave za cijelu obitelj. Danas je sklopu proslave pred mnogobrojnim posjetiteljima rođendansku tortu zarezao direktor F.O. / Grupe, tvrtke koja upravlja Westgateom, Denis Čupić u društvu pjevačice Nede Ukraden, koja je nakon toga svojim bezvremenskim hitovima dodatno zagrijala atmosferu.

Nagradna igra

– Zaista mi je zadovoljstvo da sam večeras dio ovog slavlja. Prvo moram reći kako je ambijent prekrasan, a  kao drugo ovdje je super publika svih generacija i to me jako veseli – kazala je Neda Ukraden.

U sklopu rođendanske proslave Westgate je za svoje kupce pripremio i veliku nagradnu igru koja traje do 17. studenog. Sve što je potrebno je doći u centar i potrošiti 100 kuna u jednoj od trgovina te kasnije uz predočenje računa zatražiti kupon na info pultu centra te ga s ispunjenim podacima ubaciti u nagradnu kutiju. Glavna nagrada je 10 tisuća kuna na Westgate poklon kartici.

Velika sniženja

Osim toga, ovog vikenda sve posjetitelje očekuju i velika sniženja u sklopu poznatog Late Night Shopping programa, a u nedjelju će Tomislav Špiček pripremiti ukusan ručak. Sljedećeg tjedna u Westgateu se održava i veliko, rođendansko izdanje poznatog sajma za sve buduće i mlade majke – “Dani beba, djece i trudnica“ dok druga rođendanska subota donosi veliki koncert Lane Jurčević.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba