JOŠ NISTE ODLUČILI GDJE ĆETE PROSLAVITI MARTINJE? Dvorac Gjalski nudi odlične aranžmane!

Martinjska večera s neograničenom konzumacijom vina za samo 200 kuna, a za 300 kuna više dobivate i luksuzni smještaj s doručkom

Objavljeno: 06.11.2019. zagorjeinternational

Još niste odlučili gdje ćete proslaviti Martinje?
Dvorac Gjalski poziva vas na “Martinjski vikend” ove subote i nedjelje. Za cijenu aranžmana od 500 kuna, moći ćete uživati u posebnoj martinjskoj večeri u Vinoteci hotela u subotu, 9. studenoga, s mogućnošću neograničenog konzumiranja vina kuće, a za dobru zabavu pobrinut će se Tamburaški sastav Rapsodia.

U cijenu je uključeno i noćenje u dvokrevetnoj deluxe sobi s bračnim ležajem i buffet doručak u restoranu hotela.
A za sve one koji su zainteresirani samo za martinjsku večeru, po cijeni od 200 kuna također će moći uživati u neograničenoj konzumaciji vina, pečenim kestenima i dobroj glazbi, uz mogućnost rezervacije i stajaćih stolova. Martinjski menu uključuje mesne mazalice s kajmakom za predjelo, domaću patku s ražnja, krvavice, pečenice i buncek za glavno jelo, uz mlince, dinstano kiselo zelje i restani krumpir kao prilog, te sezonsku i cikla salatu.
Za sve dodatne informacije i rezervacije za oba aranžmana nazovite brojeve 049/506-050 ili 049/506-049, ili pak pošaljite e-mail na adresu [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba