SINONIM ZA VRHUNSKI GASTRO I ENO UŽITAK: Proslavite Martinje na Vuglec Bregu!

Očekuje vas odličan provod uz TS Ekipa i Podvinčane, martinjski menu i špelancije, koje će i ove godine voditi biškup cesargradski

Objavljeno: 03.11.2019. zagorjeinternational

Već je svima dobro znano da je za Zagorce proslava Martinja jedan od najvažnijih događaja u godini, a postala je već i tradicija da se ono posebno radosno slavi – na Vuglec Bregu.

Autohtoni ambijent

Vinarija “Vuglec Breg” sinonim je za vrhunski gastro i eno užitak, pa nijedan gost još nije ostao ravnodušan na autohtoni zagorski ambijent, specijalitete iz zagorske kuhinje i vrhunsku domaću kapljicu, a veselo Martinje uz zagorske mužikaše i ceremoniju krštenja mošta, nezaobilazan je događaj. Ova je manifestacija toliko popularna, da će se na Vuglec Bregu ove godine održavati dvije večeri, 8. i 9. studenoga. Goste će u petak zabavljati Tamburaški sastav Ekipa iz Klanjca, a u subotu Podvinčani, dok će martinjske špelancije tradicionalno voditi biškup cesargradski. Martinjski aranžman na Vuglec Bregu uključuje dobrodošlicu “pri baki Rozi”, uz mošt i pečene kestene, zatim martinjsku večeru u tri slijeda, ceremoniju krštenja mošta i zabavu uz martinjskog biskupa i zagorske mužikaše, a martinjski kumovi bit će nagrađeni bocom pjenušca “Vuglec”.

Cijena aranžmana

Na martinjskom meniju naći će se meso z banjice, domaća guska s ražnja i dimljena svinjska pečenka iz paca, krumpir iz krušne peći, mlinci, dinstano crveno zelje i hajdina kaša, a za desert pečeni štrukli i štrudla od jabuka.
Cijena aranžmana s noćenjem i doručkom je 575 kuna po osobi, a cijena aranžmana bez noćenja 250 kuna po osobi.
Sve informacije o rezervacijama doznajte na internetskoj stranici https://www.vuglec-breg.hr/.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba