Pred nama su Svi Sveti i Dušni dan, vrijeme kada se prisjećamo naših pokojnih i s posebnom pažnjom biramo što ćemo ponijeti na grobove naših najmilijih

TRADICIJA, KVALITETA, BOGATA PONUDA I PRODUŽENO RADNO VRIJEME: Krapinska Cvjećarna “Tratinčica” ispunit će sve vaše želje

Objavljeno: 24.10.2019. zagorjeinternational

Pred nama su Svi Sveti i Dušni dan, vrijeme u godini kada se na poseban način prisjećamo naših pokojnih. Cvijeće i svijeće koje nosimo na grobove naših najmilijih, jedinstveni su znakovi odavanja počasti i simbolična poruka da nismo zaboravili sve one koji su na bilo koji način ostavili trag u našim životima. S obzirom na to da nam preostaje još jedino tako izraziti svoju ljubav, privrženost i zahvalnost prema onima koji su napustili ovozemaljski život, s posebnom ćemo pažnjom birati ono što nosimo na grobove.

Profesionalni cvjećari

U krapinskoj Cvjećarni “Tratinčica” već su počele intenzivne pripreme za ovo posebno razdoblje u godini. Uz visokokvalitetnu uslugu, ondje vas očekuje najveći izbor raznovrsnog cvijeća, od svježe rezanog i umjetnog (svilenog), do lončanica i buketa, kao i različitih dekoracija za poslovni prostor ili vlastiti dom. Trenutno su u ponudi i raznovrsni aranžmani od svilenog cvijeća, dok će aranžmani od živog cvijeća u prodaji biti od nedjelje, kako biste grobove svojih najmilijih mogli ukrasiti svježim cvijećem. U ponudi će biti aranžmani s krizantemama, koji se obično kombiniraju s margaretama, špinama, ružama, karanfilima, ljiljanima i slično.
Inače, Cvjećarna “Tratinčica”, koja se nalazi u samom središtu Krapine, na adresi Trg Ljudevita Gaja 18, ima trideset godina dugu tradiciju, a u njoj rade profesionalni cvjećari.
– Cvjećarski posao nije nimalo lak, traži puno odricanja i kreativnosti i jako je zahtjevan, ali mi smo tu da odradimo sve što treba, kako bismo zadovoljili sve želje kupaca. Tako kupci mogu naručiti razne oblike aranžmana, od većih, manjih, klasičnih do polegnutih ili podignutih. Što se tiče svilenih aranžmana, važno je istaknuti kako su podloge zabetonirane, tako da ih jaki vjetar ne može baciti s grobova – otkrila nam je vlasnica Vesna Cigula, dodavši kako su za svoje kupce uvijek na raspolaganju, jer Cvjećarna “Tratinčica” prati vas od početka do kraja života – za krštenja, rođendane, prve pričesti, svadbe, promocije, sprovode i sve ostale prigode.

Radno vrijeme

Radno vrijeme u periodu do Svih Svetih je od 8 do 18 sati, a u četvrtak, dan prije Svih svetih, cvjećarna će raditi do 17 – 18 sati, odnosno, dok ne izdaju sve aranžmane. Inače, radno vrijeme je od 8 do 16 sati, a subotom od 8 do 14 sati.
Cvjećarnu “Tratinčica” pratite i putem Facebook profila Vesna Cigula i Facebook stranice Cvjećarna “Tratinčica”, kao i na Instagramu i ostalim društvenim mrežama.

 

 

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba