Dječji tjedan obilježen i u Zlatar Bistrici

Načelnik Miholić primio i darovao roditelje i novorođenu djecu, te mažoretkinje koje su na turniru u Rusiji osvojile dvije medalje

Objavljeno: 13.10.2019. IB

Povodom obilježavanja Dječjeg tjedna u Zlatar Bistrici, načelnik Žarko Miholić je u četvrtak održao prijem za roditelje i novorođenu djecu. Ove godine je ukupno darivano dvanaestero mališana, a iznos potpore za prvo dijete je 1500 kuna, za drugo dijete 2000 kuna, te za svako sljedeće još po tisuću kuna.

Nakon prijema najmlađih mještana, u posjet načelniku je stigla vesela ekipa iz Dječjeg vrtića “Zlatni dani”. 20-ak mališana uručilo mu je poklon i svoje crteže, na kojima su neki od njihovih projekata koje bi željeli realizirati. Najviše njihovih želja odnosilo se na uređenje i opremanje igrališta, što im je načelnik Miholić obećao ispuniti.

Održan je i prijem za ekipu Zlatarbistričkih mažoretkinja, koje su na internacionalnom Grand – prix turniru održanom u Rusiji, osvojile srebrnu i brončanu medalju, te višestruka priznanja. Načelnik Miholić je djevojkama uručio prigodni poklon, koji će im biti koristan na njihovom daljnjem putu u osvajanju medalja, dok su mažoretkinje njemu poklonile dar iz Rusije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba